Martina & Erika

Här har vi martina och erika i ett nötskal, fyndigt va? ;)


Godnatt

Länge sen jag skrev sist, har inte orkar....

Nu är klockan mycket, för mycket så hade tänkt att gå och lägga mig. Tänkte bara visa att jag faktiskt lever, sen får vi se om jag har tid (snarare orkar, har bara legat hemma hela dagarna, hehe). 

Nej nu börjar jag bli väldigt trött, så den här meningen får avsluta. Godnatt!


robinsson

Sitter och kollar på Robinsson med familjen. Eller jag kollar väl inte så mycket, sitter mest och kollar på datorn. Har vart hemma hos älskling idag och igår, Eller vi sov hemma hos mig, men sen åkte vi ut dit igen.

Nu har jag bara ätit julmat ständigt sen i onsdagskväll. Det är väl så det blir, är ju bara ju en gång om året. Haha.
Fick en stor korg med massa choklas av niklas mamma och Hasse, så ska nog hämta lite och bjuda resten av familjen.

Tror föresten att jag håller på att blir sjuk, natten var inte speciellt rolig. Min hals gör så himmla ont, kunde kanppt prata igår.  Huvudet gör förjävligt ont dessutom. Får försöka trycka i mig massa apelsiner,  för det är väl bra? haha.


Helloj

Vaknade ganska tidigt imorse så har redan hunnit duschat och ätit och gjort klart mig. Sitter här vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska hem till Niklas senare, men vet inte riktigt när det blir, det visar sig.

Föresten så fick jag 1000kr av pappa som han satt in på mitt kort i morse. Tack pappa! ♥




Slut på Jul

Nu känns det som att julen är slut, paketen är öppnade och all mat är äten. Nu är det ett helt år kvar till nästa gång! haha

Erika kommer nog snart så får vi se vad vi hittar på, tråkigt att sitta inne ensam själv iallfall.

Vart inprincip inga bilder tagna alls idag jag orkade inte. det här är typ den ända förutom massa urdåliga på katten. Som förövrigt var hur gullig som helst.




God Jul

Någon mer än jag som vaknade tidigt idag ? Fast tillskillnad från när jag var mindre så somnade jag om  nu. Jah har i allfall ätit frukost, duschat, och klätt på mig. haha. Vid ett ska vi hem till våran faster och sedan är vi där någon timme innan vi åker hem igen.

Ligger inte allt för många paket till mig under granen, menmen haha. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva.
God jul! ♥


Åka pulka

Jag och erika bestämde oss lite hastigt och lustigt för att gå ut och åka pulka. Vi gick upp till hälsingberg och åkte i en backe som fanns där. Tefaten gick super sagta så vi tog två spadar som fanns där (?) och åkte på. Haha, gick finemang och mycket snabbare än tefaten. Pulkan var dock bäst. Haha vi är som vi är.

Kom nyss hem iallafall och sitter nu nerkrypen i sängen. Funderar på att sova snart, kankse kolla på någon film innan. Dessutom så har jag ju inget alarm jag kan bli väckt av idag!









Och här är en väldigt dålig bild på våran gran.


Uppesittarkväll.

Vet att jag vart kass på att uppdatera, men har inge orkar eller haft lust. Nu sitter jag iallfall här bänkad framför tv:n och kollar på bingolotto.  Mamma kommer snart in med en tallrik full med julmat på, mums!

Inte för att jag har några julkänslor alls, men hur som helst det är julafton i morgon så då får man vara  glad. Granen är klädd och har hjälp till att slå in julklappar här hemma.

Nu kom maten, Pusss ♥

bilder från förra julen :)



Alone

Sittter här helt ensam i mitt kök. Är sjukt hungrig men jag tror inte att det finns något gott att äta här hemma. Jag överlever nog, hoppas jag!

Nu har jag absolut inget mer attt skriva. Ska nog gå och tjuva lite av Victors godis. Hej så länge!




Det snöar

När ska det sluta snöa då? Jag tycker det räcker nu, annars kommer det ta jätte lång tid innan den försvinner. Som tur är snöar det inte så mycket, bara lite småflingor som singlar ner.

Jag sitter iallfall  i min säng och gör inte så mycket, ska nog hoppas in i duschen snart tror jag och senare ska jag vara med älskling. Han måste ju bara vakna först och så ;) haha

Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det ... ja duschen. Puss ♥



G force

Har precis kollat på G Force med min lillebror. Börjar känna mig lite småtrött så funderar på att sova snart, det finns ändå inte så mycket på datorn att göra. Ska bara kika runt lite till bara.

Godnatt !


Kallt

Usch, vart jag än är så fryser jag, ute som inne. Inte lika mycket inne då, men iallafall.

Idag har jag gjort aboslut ingenting. Finns inget att göra, funderar på att ladda ner någon film så jag har något att kolla på senare. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva så jag avslutar det här. Får se om jag skriver något senare ikväll.
Pusss



Lite bilder på ellen som jag tog tidigare idag.







Jullov

Nu har jag äntligen jullov! fy vad skönt. Var bara i skolan från halv 9 till klockan halv 10. Kikade på någon julavslutningsgrej seda fick vi gå hem bara.

Efterskolan åkte jag ner på stan och kikade på julklappar. Jag har verkligen sämst fantasi när det gäller att komma på saker, speciellt till killar. Men hittade iallfall till niklas, inget roligt alls så får se om jag kommer på något mer som han kan få.

Sitter iallfall här och håller på att frysa fötterna och händerna av mig. Usch vad det är kallt! Var inte det roligaste att stå ute och vänta på bussen i en halvtimme heller.




Halloj

Nu är jag hemma från skolan. Eller ja, har vart det ett tag nu haha. Åt  precis hamburgare från Donken, pappa kom hem med det. hehe.

Hur som helst, skoldagen gick snabbt. Vi hade ingen elkunskap, vi fick städa lite. På engelskan gjorde vi inte allt för mycket, likaså på matten. Sen var det bara idrott vilken inte heller var så ansträngande - dans.  Fick reda på att jag tydligen fick mvg på styrtekniken och datakunskapen. Hade jag verkligen inte förväntat mig, eller ja, inte på styrtekniken iallafall. Men han var ganksa generös med gränserna. 7 av 28 var G, jag hade 21.

Nej nu hade jag tänkt att försöka få ner något på en novell. Vill verkligen hinna göra den så tidigt som möjligt. Vill inte sitta på lovet allt för mycket.

Jäklar mamma vad snö det kommer! :o


jag lever min dröm


stämmer ;)

header

Nu har jag gjort en ny header. Hade tröttnat så himla mycket på den förra. Tror inte att den här kommer att vara kvar så länge, den fick bli så länge bara. haha.


Godmorgon

Jag har precis vaknar. Drömde en väldigt konstig dröm inatt måste jag säga, inte bara konstig utan ganska äcklig också. Dom malde människor och djur levande och det som vart gjorde dom bröd utav? Så jävla disgusting! Haha

Hur som helst, nu hade jag tänkt att snart gå och duscha och senare ska jag vara med älskling, men han vaknar nog sent som vanligt, spelat cs hela natten I guess ? ;) haha ♥







Filmer

Sitter här och för inte så mycket alls. Har precis laddat ner två filmen som jag antagligen ska kika på senare.
Nu kom pappa hem med maten så ska iväg och äta strax, men vi hörs så länge! ♥




Idol

Kollade på idol idag, är det bara jag som tycker att calle skulle vunnit? haha antagligen. Förutom idol har vi inte gjort så mycket mer, kollat på film och ätit godis.

Orkar inte skriva mer, är så sjukt trött.
Godnatt!




snyft



haha en till video på lejonet. Men jag kan bara inte hålla tillbaka tårarna när jag ser den. Jag vet inte vad det är ..  haha!
låten till den gör inte saken mycket bättre heller haha.

Hallådär

Kom hem från skolan för ett tag sen. Vart ganksa slappt idag, första lektionen fikade vi och såg på lucia på, sen idrott jag gjort inte hade inga kläder och sist bild. Ganksa så skönt.

Ikväll ska jag vara med Erika, vi ska först åka till stan och äta kinamat sen blir det att kika på idol.
Jag var som sagt med älskling igår, mycket mys! Han fick mig att se Paranormal Activity innan vi skulle sova. Tror du jag var rädd efteråt och kunde sova eller? nej.  Dessutom så låg han och skrämde mig hela tiden så jag fick gå upp och tända lampan och kolla så det inte var något under sängen eller i garderoben. haha! Nej, spökfilmen är inget för mig ... jag blir bara så rädd!


Godnatt!

Nu ska jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull. Får se hur det går med tanke på att jag vart vaken alldeles för länge dom här två nätterna när jag vart hemma. Ska nog gå bra ändå tror jag. Huvudvärken kommer smygandes fram så får se till så jag somnar innan den kommer. Som sagt, Godnatt!


en bild från björnliden när vi var där, jag vill ha snö här med, nu!

kväll

Jag kom ut  ur duchen för inte allt för länge sen och sitter nu här i min gråa stora tröja och mjukisbyxor. Armen börjar kännas bättre, kan röra på den ganska mycket nu utan att det gör ont. Hoppas att det är ännu bättre tills imorgon!

Har suttit ett tag nu och försökt mig på att få något nerskrivet på krönikan, men det går rent ut sagt bajs. Har ingen aning om vad jag ska skriva. Går inte.. Får försöka få lite mer nerskrivet ivkäll iallafall. Imorgon ska jag vara med älskling, och jag vill helst slippa att hålla på med sånt här trist då!


Jul

Nu har mormor satt upp julkardiner till mig, så nu ser det lite juligare ut här i mitt rum. Måste jag bara städa hela rummet (vilket jag inte alls har lust med!) så blir det lite finare här inne också.

Borde egentligen börja med ett svenska arbete vi ska ha. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra så får sitt och spåna på det ett tag. Borde iallfall ta tag i det så jag slipper sitta på lovet, för sånt är det värsta som finns.

kommer en dålig bild på hur det blev.



ajajaj

mitt huvud gör sjukt ont. Känns som det ska spprängas så fort jag reser mig upp. Känns som aatt jag kommer bli sängliggandes idag. kul ...

Nu ska jag kolla på Merry madagascar hade jag tänkt.


Godmorgon

Nu har jag vaknat för tredje gången den här morgonen. haha. Har sjukt ont i huvudet och ja, armen är som den vart tidigare.

Får se om jag orkar pallra mig upp och äta något, annars så stannar jag nog kvar här i sängen ett tag till.
Pusss  så länge ♥


lejon


jag vill också ha ett snällt lejon, haha

såå juligt!

Herregud mitt rum är så himla juligt! haha, eller inte..


Handikappad

Sitter här i min säng, vilket jag princip har gjort hela dagen. Har haft sällskap av Murre största delen av dagen så jag har iallafall sluppit vart ensam. haha.

Jag fixade min julstjärna tidigre idag också, så nu har jag en julig sak i mitt rum, förutom min choklaskalender då. haha. Mitt rum behövs verkligen städas, och då menar jag verkligen! Ser ut som skit, jag får panik.

Den här tröjan har jag bott i sen igår. Jag får inte av mig den för tillfället haha! Det var liiiiite varmt i natt ;)
Osminkad och inte allt för vacker på bilderna, men ni får stå ut. haha



Godmorgon

Kom precis upp ur sängen. Kan inte direkt påstå att jag sovit specielt bra, vaknade ett par gången inatt samt i morse. Haha, men det lär nog gå över snart hoppas jag.

Nu hade jag iallafall tänkt att äta frukost, sen så får vi se vad jag hittar på. Pusss !


min fisk! Fråga min inte varför jag tog den här bilder, för det vet jag inte ens själv, haha!


Borde sova

Jag borde egentligen ligga och sova nu, jag är sjukt trött och jag skuller absolut inte ha något emot att bara få stänga ögonlocken och somna. Dock så gör ju den där (ursäckta) jävla armen så sjukt ont, hur jag än ligger med den så gör det ont. Fundrar på att sitta upp och sova? och ha min arm vilades på en kudde, det skulle nog funka? Men hur jävla skönt är det på en skala 1-10? 0, möjligtvis 1. Eller när jag känner efter så skulle det nog faktisk kunna bli en 2 med en skön kudde. (vad fan yrar jag om?)

Hur som helst, nu sitter jag som märkes och diskuterar med mig själv, inget jag vanligtvis brukar göra. Känner mig sjukt irriterad på sprutan som fått min arm att kännas som ..... ja? ... något som gör ont! Därför tänker jag nu avsluta detta inlägg (som förövigt kändes som att jag mest klagade i?) med ett ord. Sovgott! (för det kommer antagligen inte jag göra. Nu vart ju inte mitt avslutande ord sovgott... jaja, whatever haha)



du gör mig lycklig!

absolut




photoshop säger jag bara... photshop.


Rädda julen

Jag har gjort något oerhört stort idag! Jag har lagt min röst för att vår jul ska bli räddad.






klart du måste vara kvar kära trillingnöt!

Nu har jag svinis i mig.

Nu har jag tagit sprutan, och för er som inte tyckte den gjorde ont, lyckos er! Fyfan jag personligen måste säga att det gjorde jätte ont, sticket kändes kan jag lova och när dom sprutade in allt så gjorde det onti hela armen.

Nästan ingen i klassen hade ont, förutom jag då ... Dock så var den smärtan som var då inget mot hur det känns nu. Jag har knappt röra armen, varenda liten rörelse eller spänning gör att det värker. Ett helvete rent ut sagt! Ni personer som känner mig vet att jag kissar väldigt ofta, detta är något jag drar mig över nu... Inte kul när man måste genomlida smärta för att få upp byxorna ?!

Känns som jag har feber och huvudet känns helt knasigt, hoppas att det går över. Blir nog ingen skola imorgon iallfall..

Föresten så fick jag och erika någon impuls ide att färga håret idag? haha, så jag gjorde ljusa slingor på henne och hon färgade mitt hår mörkare.




Godmorgon

Jag vaknade för en gång skull i tid, däremot så börjar jag inte förens halv 10 idag. Det är alltid så, när man väl har sovmorgon så vaknar man tidigt.

Hur som helst, jag har nyss ätit frukost, ska snart gå och göra iordning mig och sen vid nio ska jag ta bussen till skolan. ha en bra dag, pussss ♥


Santa buddies

Det får bli den här filmen. Min lillasyster valde haha!

äter

Jag nyss kommit ut ur duchen och sitter nu och äter mina pepparkakor. Den som det står N ♥ M på för att vara alldeles exakt. haha

Hade tänkt att kolla på någon film nu, sen sova. Tror jag iallafall. Blir säkert så att jag sitter uppe till tolv och gör absolut ingenting som vanligt, men jag ska försöka lägga mig i tid.


har inga bilder, därför tog jag bara någon random sådär


Ensam hemma

Jag är ensam hemma för första gången i hela mitt liv tror jag, eller ah inte riktigt men. Mitt hus är alltid fullt av folk, vet inte när ja var ensam hemma sist. haha

Hur som helst är det iallfall väldigt skönt, lite ensamt (haha, oj martina! konsigt?) bara. Jag funderar på att gå och göra något att äta. Jag orkar egentligen inte, men min mage är hungrig!




Andra advent

Godmorgon!

Idag är det andra advent, vilken betyder att det bara är två veckor kvar i skolan och att det är två veckor kvar innan julafton! Idag kommer jag antagligen inte göra så mycket, borde egentligen göra lite i matten... men orkar jag? nej.

Imorgon ska jag ta Svininfluensasprutan, hoppas jag inte kommer må allt för dåligt efter den. Får nog räkna med en ond arm, sen hoppas jag att jag inte får feber eller sånt skit.


Natti

Godnatt!

Nu är det väldigt sent, jag ska nog ta och sova snart. Har vart med niklas och har därför inte uppdaterat.
Nu sitter jag iallafall och lyssnar på julmusik? haha fråga mig inte varför.

nej nu rent utav skriker min säng att jag ska komma och lägga mig där och sova. Detni, det är inte alla som har en säng som kan prata ;) min säng är bäst!


Pepparkakor

Nu har jag precis bakat pepparkakor. Mycket vackra blev dom ;) hahaha.
Pappa ropar att det är mat, får se om jag skriver mer ikväll. pusss ♥


baraföratt


Nyduchad

Nu har jag kommit ut ur duchen för ett tag sen. Funderar på att fråga pappsen om han kan åka och köpa pepparkaksdeg. Jag har inte bakat pepparkakor iår, eller jo med rebecca men inte hemma. Får se om han orkar göra det. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med annars, finns inte så mycket att göra i mitt lilla hus om man säger så, haha.

Här får ni två otroligt vackra (eller inte!) bilder på mig. Håret är blött, inte lortigt. så ni vet ;)


 

Godmorgon

Helt sjuk att det bara är två veckor kvar i skolan nu. Var tar tiden vägen?! Hur som helst, skönt att vara ledig.
Idag vet inte jag inte riktigt vad jag ska göra. Antagligen så ska jag nog vara med niklas, men han har väl vart uppe hela natten idag igen så han lär nog inte vakna förens runt tre ;) haha.

Har precis ätit någon Thaisoppa som pappa gjort, jag är inte så mycket för soppor men det var ätbar. Ska strax hoppa in i ducshen sen ska jag hjälpa pappsen att sätta ris i blommlådorna. pusss ♥




Niklas backman, min älskling! ♥

 

Nu har jag gett mig in på en oroligt svårt sak, återigen... Jag hade tänkt att på ett bra sätt försöka berätta för dig hur mycket du faktiskt betyder för mig. Till och börja med vill jag tacka dig för att jag fått uppleva hur det känns att vara kär, kär på RIKTIGT! Hoppas du har tid att läsa, tänkte berätta precis hur mina känslor har vart för dig ända från början.

 

Jag tyckte om dig från första början vi sågs. Det var något speciellt med dig, någon jag inte kunde sätta ord på. Det som hände där i början hade absolut inget med dig att göra. Felet låg hos mig, jag hade aldrig träffat någon på samma vis tidigare. Helt plötsligt hamnade jag i en situation där jag tidigare aldrig vart i. Du hade haft förhållanden innan så jag vart osäker och rädd, rädd över att jag inte skulle duga, att jag skulle göra fel. Hur mycket jag än inte ville det, så tog fegheten och osäkerheter över. Jag var kluven i två bitar. Älskling, du ska veta att jag mådde så himla dåligt efter att jag sagt att jag inte visste om vi kunde bli mer än vänner. För innerst inne så visste jag att det var något speciellt med dig som jag aldrig tidigare påträffat, jag kunde inte släppa taget. VARENDA gång du loggade in på msn så kunde jag inte annat än le. Du skrev saker till mig som fick mig att bli glad.

 

Att få jag träffade dig igen, är det absolut bästa beslut som jag någonsin tagit, jag ville det och den här gången hade jag faktiskt lovat mig själv att tänka mindre och bara leva för stunden. När du kom där gående över bron, men din svarta jacka och ruffsiga hår så kunde jag inte annat än le inombords. Visst, jag var sjukt nervös, men samtidigt sjukt glad.

 

får jag se på en puss?” När jag kysste dig första gången den där kvällen kändes allt så himla rätt. Jag har frågat mig flera gånger såhär i efterhand varför jag inte tog insiativet till det tidigare. Samtidigt som jag vet svaret så kan jag inte låta bli att undra varför.


Inte bara en kyss, utan flera vart det under kvällens gång och efter att vi sagt hejdå till varann där vid slussen så gick jag hem lycklig. Jag visste redan då att det var början på något riktigt bra!


Efter det så har det bara rullat på och mina känslor för dig har blivit allt större och starkare. Niklas jag älskar dig så sjukt jävla mycket! Jag vet inte om jag alltid har visat mina känslor för dig på bästa sätt. Egentligen så skulle jag vilja sitta och berätta för dig varenda sekund hur underbar och fantastiskt du är! Du får mitt hjärta att slå, du får mig att må bra och helt uppriktigt och ärligt så kan jag säga att jag vill spendera resten av mitt liv med dig och jag hoppas att det kommer att vara du och jag föralltid. Mitt hjärta tillhör dig och jag kan fan inte leva utan dig. Du är min livs kärlek, mitt allt!


När jag ser dig så blir jag alldeles knäsvag, det känns som benen ska falla under mig. Du är den person som betyder mest för mig här i världen och som jag värderar mest. Du är min alldeles egna diamant och inget i hela värden kan få mitt att förlora dig. Känslan när du ligger och håller om mig eller när jag bara är i din famn är obeskrivlig, jag kan inte förklara det på annat sätt än lycka och kärlek, även om det känns så mycket mer än två ord inom mig!


Du är ljuset i min vardag, i mitt liv! Vi ses inte varje dag, men bara tanken på dig gör mig lycklig.Jag är så kär man bara kan bli i en människa, och den människan är du, Niklas backman! Jävlar ja, det här vart väldigt långt.  Jag skulle kunna skriva så otroligt mycket mer, men för att inte göra det allt för jobbigt så avslutar jag det här denna gång. Just nu ska du veta att jag saknar dig otroligt mycket och att jag älskar dig mer än något annat på denna jord. ♥















I will always love you ♥

 


Trött

halloj!

Usch jag har känt mig så himla trött och hängig hela dagen. Tror jag håller på att bli sjuk! Har haft ont i halsen hela natten, vart snorig och lite hostig.

Jag har som sagt vart ledig idag, och ska vara det även imorgon. Min dag har mest bestått utav att vila. Vaknade vid halv 11, men gick inte upp ur sängen förens vid 1 tiden. haha. Var med mamma och pappa och handlade sen  har jag inte gjort så mycket mer.

Min familj har åkt iväg för att kolla på min lillasystersklass som har något uppträdande, så sitter här helt själv. Eller ja, Murre har jag ju, han får man inte glömma ;)

Eftersom Niklas, som jag förövrigt saknar sjukt mycket är sjuk. Så får jag ta min misse och pussa på istället. ♥






helg för mig!

Oj, nu var det länge sedan jag uppdaterade. Men har vart i fjällen hela helgen så har inte kunnat skriva, och efter det så har det helt enkelt inte blivit något.

Hur som helst. Nu får jag helg, vi är lediga imorgon och på fredag, skönt! Idag hade vi iallfall ganksa slapp dag, började med att vi kollade på film och fikade i två timmar, sen var det datakunskaps prov (kändes okej, får hoppas på det bästa) sen elkompetens där våran lärare bara gick igenom lite om ett val vi ska göra om vilken inriktning vi vill gå. Fick dessutom sluta en timme tidigare.

Och fram till jul så slipper vi gå på alla svenska lektioner också. Bara vi gör något och lämnar in så blir gustaf glad. haha. Nu ska jag äta, pussss♥




RSS 2.0