Godnatt

Nu packar jag ihop datorn och går och lägger mig i sängen bredvid Murre. Ska bara kolla igenom häftet en sista gång, sen får det gå som det går .

Så nu säger jag och Murre godnatt ♥


Bildläxa

Kom på nu för ett tag sen att vi hade en bildläxa tills på fredag också, så jag satte mig ner nyss och tecknade en slarvig sko. Sjukt ful vart den, men det är bättre än ingenting antar jag ;)


som sagt ingen bild att skryta över direkt! haha!

Tårta

Nu har jag precis ätit tårta, mums! ♥




CSN kort

Fick hem nåot csn kort idag på posten. Ett rabattkort för personer som går på gymnasiet. Fanns lite allt möjligt som man kunde få rabatter på. Resor, kläder, böcker & datorprodukter bland annat. Ingen större mängd rabatt därimot, men bättre än ingenting.



nu kom föresten mamma och pappa hem med tårta! see u Later

Hemma

Nu sitter jag här hemma på mitt rum. Kom hem sent i dag, dels för att vi slutade halv fyra och så gick jag och Erika runt lite på stan innan vi begav oss hem. Köpte faktiskt ett par jeans, inte så speciella direkt mörka vanliga från vero moda. Sen köpte jag pokemon kort till min lillasyster som fyller år idag. haha!  Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, ska fortsätta plugga på ergonomin som vi har prov på i morgon, sen hade jag inte tänkt att göra så mycket mer. Till min glädje så märkte jag nyss att det mesta från pluggandet igår faktiskt sitter kvar i skallen, vilken betyder att jag inte kommer behöva anstränga mig jätte mycket :D


sååå liten hon var här!  nu har flickan redan blivit 7 år.


en dålig bild på byxorna, men så ser dom iallfallut, något mörkare irl

Nu: Duschen

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, och jag vet inte om jag kommer att uppdatera något mer idag, det visar sig. Annars så säger jag godnatt nu ♥




Pluggar

Ja, jag sitter faktiskt här och pluggar. Har ergonomi prov på torsdag och jag vart inte ett dugg klokare utav genomgången vi hade förra veckan. Tänkte att det var lika bra att ta tag i lite utav det, så att jag slipper sitta och panikplugga imorgon, för sånt gillar jag inte. Så jag sitter som sagt och läser igenom ett häfte vi fått där all fakta är med. Dock så har jag tagit en liten paus just nu och ska snart gå och duscha. Efter duschen så blir det lite till plugg sen hade jag tänkt att kolla på idol med resten av familjen .




här har ni min lilla plugghörna för tillfället ;)


onödig bild, men jag hade lust. haha


Styrteknik

Jag måste bara få säga det, styrteknik är sjukt tråkigt! Speciellt när man inte fattar så mycket utav det, iallfall det teoretiska.


En av mina och erikas kopplingar vi gjorde ;)


och kopplar man inte får man sitta och svara på frågor, booooring ....


Städat

Slutade klockan kvart över tolv idag, skönt! Jag och Erika åkte direkt till Borlänge och gick runt där ett tag.
När vi komit hem hade jag absolut ingenting att göra så jag bestämde mig för att städa mitt rum?! haha, verkligen inte likt mig, men det behövdes kan jag lova! Jag lovar, det var inte ett ända ställe i mitt rum som var damfritt. Kliade en del i näsan när jag skulle torka bort det kan jag ju säga ;)


en dålig bild, men jag skäms över rummet så det blir inga större bilder .


och har man en pojke som är vild av sig i sömnen så kan det gå såhär ;)




Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat, Niklas ligger fortfarande och sover tror jag. Inte världen morgonpiggaste person, haha ♥
Inatt så hade han ner mitt fönsterbräde i sömnen, så lampan och krukorna och allt åkte i golvet. Tror ni jag vart nå rädd av att vakna utav det ? haha,

nu ska jag äta frkost, puss!


Hos niklas

nu sitter jag hemma hos älskling på hans altan. Han håller på och grejar med sin cykel, ska lacka om den. Skoldagen gick faktistk ganksa snabbt, vi slapp ha svenska, matten just nu är så enkel så det var inte heller några problem sen engelska och styrteknik. Inte för att strytekniken gick speciellt snabbt direkt, segade på som vanligt.. Men nu är jag i allfall hemma, eller ja nästan ;)

finns inga bilder på den här datorn, så får blir den här igen

Till skolan

Nu måste jag gå till bussen, vi hörs senare och hoppas ni får en bra dag.

Puss ♥


Godmorgon

nu har jag för ett tag sen vaknat, Och jag har precis fått i mig två mackor. Det är helt sjukt vad jag är trött på morgorna. Jag lovar, min säng har nog aldrig vart såhär skön förut. Skulle göra vad som helst för att bara få somna om och sova tills jag själv vakna.

Nej nu ska jag gå och göra iordning mig, hej så länge! :)


Ny layout

Nu har jag gjort en ny layout. Inte för att den antagligen kommer stanna så länge, men hade redan tröttnat på den rosa. Jag orkade inte göra någon speciell och min fantsi är inte på topp just nu, så det blev som den blev. Kankse en aning tråkigare.. men som sagt, det kommer säkerligen dyka upp en ny inom snar framtid.

Nu har jag duschat, och det är nog snart dags att krypa ner i sängen och sova. Älskling sa att jag kunde få sova hos honom inatt, vilket jag mycket hällre gjort. Men så hade pappa druckigt en öl till maten.. Jag sover så himla mycket bätter med honom, trots att han väcker mig mitt i natten och typ skriker ut något i sömnen var och varannan natt. haha, pojken min ♥

Visst har blogg.se krånglat idag? Ibland syns inte själva designen, eller så står det error..


Hjälp!

Gud jag får panik! jag måste verkligen göra något åt mitt rum. Jag mår dåligt så fort jag kommer in här! jag vill möblera om, men mitt rum är inte speciellt bra konstruerat så det går in princip inte att göra det. hmmm .. Jag får testa någon dag. Och desstuom måste det städas, är sjukt stökigt nu!

och nu hörde jag nyss min lillasyster skrika att murre har en råtta i mun, mysigt...!


en väldigt gammal bild på mig och älsklingFrån 25 april

Jag lever!

Jag har inte dött eller något som man faktisk kan tro att jag har. Har vart ute i sundborn med älskling, och därav den dåliga uppdateringen. det har inte hänt så mycket i helgen faktistk vi har mest vart hemma och myst bara. I fredags klippte jag mig ju som sagt, inte jätte stor skillnad, det värsta slitna är borta och så är det mer uppklippt bara.

Det var föresten någon som undrade på vilken skola jag gick och linje. Lugnetgymnasiet - elprogramet. Nu vet alla det ;)


Hemma

Nu har jag vart på utvecklingsamtal. Tog typ en kvart och jag vet inte riktigt om någon vart så mycket klokare utav det ;) haha nejdå, han gick mest igenom vilka kurser vi kommer att läsa, att man kommer att få välja inriktning i vår och så frågade han bara om jag trivdes i klassen och på skolan. Har ju inte gjort speciellt mycket hittils, så det fanns ju inte så mycket mer man kunde prata om.

Snart hade jag tänkt att hoppas in i duschen. Det är sjukt kallt i mitt hus! jag vill ha värme.


Torsdag

Nu var det länge sedan jag skrev något. Har vart hemma hos niklas och det har helt enkelt inte blivit att jag skrivit något. Men nu är jag tillbaka ;)

Nu är torsdagens skoldag avklarad och helgen närmar sig. Dessutom slutar vi klockan 11 imorgon. Men får se om jag kankse stannar kvar efter och simmar. Behöver verkligen det, är ju hur urform som helst!

Nu håller jag iallfall på att skörda och vid sex ska jag på utvecklinggsamtal.

hej sålänge!


köpen

Här har ni tröjorna jag köpte igår. Haha eller ah, det var inprincip Erika och Amanda som tvingade mig ;)
Köpte ju som sagt en väska och foundation också, men det orkar jag inte ta kort på. Det kommer nog antgaligen att visas senare.

Puss ♥


inte dom bästa bilderna direkt haha, och jag kanju inte påstå att
jag ser så glad ut! Seriösa ligan här ..

Vaken

Nu är jag vaken! Eller det har jag i och för sig vart ett tag nu. Somnade tidigt igår faktistk, för en gång skull. Var så sjukt trött igår kväll så bestämde mig för att lägga mig i tid. Så inatt har jag sovit 12 timmar, skönt!

Idag är det som sagt studiedag, vädret är piss! Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, blir nog att sitta vid datorn. Måste kolla lite på svenskan också... Usch, lät som en allmänt tråkig dag?

Nu ska jag nog hoppa in i duschen snart! ♥


Kupolen

Kom nyss hem från kupolen, har vart där med Erika och Amanda, mysigt :)  Jag köpte faktistk en väska och faoundation, och två tröjor. Men dom vet jag inte om jag vill ha kvar eller inte, får se. Så länge får dom ligga i påsen i min väska. haha.

Imorgon har vi studiedag, skönt! Då ska jag sova ut för en gång skulle, kändes som det var länge sen nu. Men måste plugga svenska också, har prov på Onsdag. Första grejen jag har behövt pluggat till sedan vi började 1an, så jag borde inte klaga.. även fast jag väldigt gärna vill! Sen får vi se vad jag hittar på mer.

se ya later! ♥


Äntligen hemma

Nu har jag kommit hem. Skoldagen var inte speciellt jobbig faktiskt, fick tillbaka matteprovet. Hade 23 av 25 så det får jag väl vara nöjd med ;) 

Vid fyra tiden ska jag med amanda, erika och en kompis till amanda till kupolen. Skulle verkligen behöva en ny väska och foundation men får se hur det blir med det.

Nu håller mamma på att göra Tacos till mig så nu ska jag äta !


bildbrist, får bli på ellen


Flickan som lekte med elden,

Var på bio idag med älskling, amanda, erika och Oscar. Såg på filmen flickan som lekte med elden. Bra film, dock så är jag ju en sån jävla mes när det gäller filmer, så jag vart rädd för typ allting. haha.   Tyckte man om den första filmen så lovar jag att man kommer gilla denna med.




Frukost

Nu har jag och Niklas precis ätit frukost, och nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film. Blir nog någon som heter The Exrocism of Emily Rose, är någon skräckfilm. Har ingen aning om den är bra eller inte, det visar sig väl :)

Puss!


Vad ska vi göra?

Jag och Erika sitter och funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Huvudet är typ bra, skiter i om det gör ont. Orkar inte sitta inne hela dagen. Så vi får se vad vi hittar på. Pussss ♥


posarn herself & camen är bara så sjuuukt bra, tycker ni inte ? ;)




Och vet ni vad?
Jag älskar niklas backman mer än allt annat! han är min och så är det bara!

Sommar

Måste ju ändå säga att jag saknar sommaren. Hösten är usch, bara grå regnig, mörk och kall! Visst kan det vara fint på hösten med alla färger på löven, men inge mer.


Min dag

Ja min dag har i princip bestått utav att sova eller sitta här vid datorn. Pappsen åkte och köpte hamburgare till mig för ett tag sen, så nu är iallfall magen glad! Huvudet mår därimot inte toppen, men om man ligger ner så känns det inte jätte mycket. När man ställer sig så känns det helt seriöst som att det ska sprängas. Nej, jag får hoppas att det går över snart, för senare ska jag vara med Erika.

Min dag i bild ;)

Hemma med huvudvärk

nu har jag precis vaknat, för andra gången. I morse när jag och älskling vaknade hade jag så himla ont i huvudet att jag stannade hemma. Jag tog två tabletter och gick tllbaka till sängen. tabletterna har dock inte hjälpt så mycket, det dunkar fortfarande i huvudet.. att det aldrig släpper :( Måste nog gå till doktorn och kolla mitt lilla huvud.

Nej nu ska jag ta något att äta tror jag, puss ♥


Nyduschad

Nu har jag duschat, för andra gången idag. Nu luktar jag inte klor, tror jag åtminstonde... haha! Ska ta bussen till Niklas snart, men först hade jag tänkt att kolla på idolavsnittet från igår, missade ju det.

Och föresten, jag skulle inte klippa mig imorgon. haha det var nästa fredag!


Nyss kommit hem.

Har nyss kommit hem från skolan, eller ja.. egentligen så var det väl för 20 minuter sen. Skoldagen gick faktiskt ganksa snabbt och våran 3 timmars lektion utav elkunskap var inte heller så tråkig. vi fick löda massa saker. Jag var kung! eller nej juste, drottning ;) haha. Efter skolan simmade jag och erika på lugnet. Jag slog mina 150m som jag simmade sisst! vart faktistk 325 meter, sen orkade jag inge mer. Armarna var helt döda! Men Alldeles innan hade vi faktistk haft boxning på idrotten så det var inte så konsigt. 

Nej nu ska jag nog ta något att äta, sedan hoppa in i duschen (luktar klor!) och ikväll ska jag hem till älskling, och där blir jag kvar över natten

Imorgon ska jag klippa mig också, tror jag? haha här har man koll serru!


Trött

Nu sitter jag är i sängen sjukt trött. Kändes som om skoldagen gått såååååååååhär sakta, seriöst. Långa och sega lektioner bara typ. Det ända som gick snabbt var nog engelskan då vi inte gjorde någonting alls, erika masserade mig och jag henne. Sjukt vad jag är stel ?!  haha. Hur som helst så är jag i allfall hemma nu :)

Jag saknar mig älskling! ♥



haha, vad säger man ?

Måste bara visa den sjukt lyckade bild! haha eller inte. Försökte få Murre att kolla in i kameran, mina höga prestationer till detta ledde nog till varför jag ser almänt ond ut sammtidigt som Murre ser ut att skita på sig över något läskigt nere på golvet. Mindre lyckad bild? ja.


Idol mina kära

Nu har jag precis skördat klart på farmville, nu är det bara idol som väntar. Ska gå in till vardagsrummet nu och sätta mig framför tvn. Ni får ha det en så bra kväll! ♥

Jag säger ju det, helt hopplös...


Bullar & Farmville

Sitter här vid datorn och äter bullar sammtidigt som jag är inne på farmville och grejar! Och jag måste faktiskt erkänna.. Jag har blivit beroende. Jag måste gå in flera gånger om dagen för att skörda allt, måste se till att få mycket xp och hjälpa vänner med deras gårdar så man får pengar. Herregud, jag har till och med drömt om det.. 2 gånger! Om någon vet ett hem för att bota farmville beroende människor så säg till ! :)




Här har ni min farmis ! :D




Puss, nu ska träden skördas ♥

Presentkort

Äntligen, efter jag vet inte hur långt tid så har jag fått ihop de poäng som behövdes för att få ett presentkort. Nu är det bara att vänta på att det ska skickas och komma, 300kr på valfri affär är inte helt fel ;)

klicka HÄR för att komma till hemsidan!



Skinande Tisdag

Tisdag idag, andra dagen på veckan. Idag har jag inte gjort något speciellt alls, Skoldagen gick snabbt. Våran matte lärare hade helt glömt bort att vi skulle ha lektion, så jag slapp göra prov som jag egentligen skulle, skönt! Sen under styrtekniken så hade vi ingen lärare halva lektionen, så då behövde man inte göra något. + att vi fick sluta en timme tidigare än vanligt. Sånt gillar vi! Senare ikväll blir det idol och andra avenyn :)

Puss så länge! ♥












RSS 2.0