Halooj!

Ni sitter jag här i soffan och väntar på mat. Har vart med världens bästa niklas idag, saknat honom sjukt mycket! Min lilla älskling ♥ Han åkte iallfall hem för någon timme sedan, saknar honom redan!

Iallfall fick jag reda på att jag hade fått alla rätt på vårt ellära prov. Hade inte kollat igenom det på en vecka så trodde inte att det skulle gå riktigt så bra, fast jag kände ändå att jag hade koll på det så. haha

Nu borde jag kolla igenom svenskan lite snabbt också som jag verkligen borde skicka in till Gustaf, hehe skulle vart inne förra onsdagen ? typiskt mig..
PUSS

haha random pussbild på min lillebror och Jenny. Fick blir en sån nu ;)

Godmorgon

Jag vaknade nyss, eller ja, egentligen har jag vaknat två gånger tidigare.  Sjukt trött, men jag somnade nog inte förens vid ett igår kankse. 

Hur som helst så sitter jag här i soffan och nyser för fullt, och älskling jag måste nog hålla med dig, hatar att nya för tillfället. haha.  Pappa har gjort mat så nu ska jag gå ut och äta tror jag, hörs senare! ♥


Murriwurri

En gammal bild på mig och Murris, otroligt charmig... eller inte! haha




Sjuker

Som ni märk har bloggen kommit efter den senaste veckan, har inte haft någon lust över huvudtaget men nu blir det iallfall ett inlägg.

Jag är hemma och sjuk idag, förkylning som spökar. Hoppas det inte blir värre än var det är nu, det är bara näsan och ibland halsen (mest på nätterna, som man knappt kan sova!).  Ja, inte någon speciellt att skriva egentligen. Jag vill ha sommar och värme nu! ♥


Tävling hos julia

Jag är med i denna tävling i Julia bergs blogg och har chansen att vinna allt detta, värt över 10.000!
Klicka in Här om du också vill delta! ♥
lycka till!


Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Read more: http://juliaberg.blogg.se/#ixzz0cwnvhVoN

Hemma!

Nu sitter jag här i min säng! Skoldagen har gått alldeles prima, vart lite småseg bara men jag får väll skylla mig själv att jag lägger mig sent antar jag. Idag kommer jag nog inte att göra så mycket, möjligtvis att jag räknar lite matte, två prov kvar sen är jag klar med kursen, skulle kännas ganksa bra om jag fick det gjort snabbt. Men vi får se. Pusss ♥


för söt?!



Det är världens minsta räv! Fennec-räven, och hur gullig var inte den på en skala?

Jag lever!

Precis som rubriker lyder så lever jag! Ifall ni trodde att jag hade gått och dött eller något ;) haha. Skolan har iallafall börjar och just nu känns det väl helt okej faktistk. Lite jobbigt att kliva upp på morgonen bara, men jag tror jag kommer att överleva ett halvår till. haha.

Nu ska jag bädda rent i sängen, älskar att lägga mig och sova när allt är nytt! Så pussss på er!

Sunshines

Godmorgon!

Egentligen så vaknade jag inte nyss, Niklas skulle iväg med Fredrik så vi gick upp ganksa tidigt idag faktiskt. (eller ah, tidigt och tidigt. haha) Jag kom iallafall nyss ur duschen och sitter nu och väntar på att håret ska torka så jag kan platta det.

Igår var jag somsagt och kollade på film hemma hos Fia och Markus, mysigt. Nej nu ska jag ta något att äta på. hej! 


Film

Ska iväg och kika på film, Fredrik kommer snart och hämtar mig så hinner inte skriva nåmer.
Puss

mat!

Pappa är och köper mat åt mig, hamburgare... hehe. Har ätit på tok för mycket skitmat det här lovet, kommer inte sluta bra om jag fortsätter så.  Men vadfan, man lever ju bara en gång, eller hur? haha


Hungrig

Sitter här i sängen och är sjukt hungrig. Tänkte gå och kolla i kylskopet om vi har något att äta, inte för att jag tror det direkt. I värsta fall får jag väl vänta till mamma och pappa kommer hem och hoppas på att dom har köpt någon mat. Har ju inte ätit någonting alls idag, så min mage börjar säga till nu. Haha

kvaliteen är superbra, jag vet!

Hon som börjar på M




Nu hoppar jag in i duschen

Nej nu tar jag och hoppar in i duschen, så vi hörs efter det. Fryser som en jag vet inte vad. Bara mitt rum som blir jätte kallt när det blir kallt ute? Usch, och min säng står alldeles vid fönstret. Drar lite småkallt ibland om man säger så. Haha, Nej duschen var det, se yah!

varför köper inte mina föräldrar en såndär för?!





Godmorgon

Nu har jag nyss vaknat och sitter förtillfället i sängen här med datorn. Låter som att resten av familjen ska iväg någonstans så jag blir nog snar ensam här hemma.

Vet inte riktigt vad jag hittar på idag, ska kankse vara med Niklas, men jag vet inte riktigt. Det visar sig.

men hej vad pigg man ser ut?!


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, kan inte påstå att jag är speciellt trött, men jag somnar nog ändå. Idag sover inte Murre inne hos mig, hur söt och gullig han än är! Ska bara gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket. Så godnatt allihopa! ♥


Voddler

Öj, jag fick det att funka. Den som har sagt att jag inte är teknisk har fel!  Vet inte riktigt vad jag gjorde, eller om det är så bra... Men programmet funkar ju ? :D Fanns dessvärre inte så bra filmer, tror jag iallfall. Har inte hunnit kolla igenom alla genrer än, men dom nyaste kostar ju pengar så är mest halvgamla filmer. Har man tråkigt så funkar nog även dom. Tror även att det är någon slags betaveration, fattar inte rikitgt. haha

Borde kankse försöka komma i säng lite tidigare idag? Eller det är ingen ide att jag säger så, slutar nog ändå att jag lägger mig eller somnar vid fyra - fem.

en bild jag tog lite snabbt på över hur det ser ut.

varmt och skönt

Nu ligger jag här i sängen, skönt nerbäddad under täcket. Funderar på att gå upp och göra varm choklad, ska nog göra det när pappa kommer hem från jobbet nu när som helst. Sen så kollar jag nog antagligen på en film tills jag går och lägger mig, om jag inte får för mig att hitta på något annat på datorn vill säga.


Mmmm som i monster



det är kallt!

Sjukt vad kallt det är ute! Jag höll på att frysa ihjäl bara vägen hem från bussen! Nu sitter jag iallfall här hemma och gör inte så mycket. Kanske kolla på en film, och så får vi se om jag och Erika tar oss en liten promenad idag igen lite senare. Det är som sagt 23- ute, så får nog se hur det blir med den saken.

Det här ska ja sitta och mumsa i mig. Hehe, jag är världens nyttigaste person!

Nu är jag klar

Nu har jag duschat och gjort mig iordning, Erika ska bara äta sedan åker vi iväg en liten stund.  Jag ska bara springa iväg en snabbis och ha i lite grejjer i håret, men vi  hörs sålänge!


Duschen

Ska nog åka till kupolen med min kära vän Erika, känns som att jag bara slösar bort mitt lov när jag sitter här vid datorn.  Så nu hoppar jag in i duschen och frächar till mig lite.  Kommer inte ta med mig några pengar, för håller på att sparar pengar till en dator.  Jag är kung på att spara, och jag ska bannemig ha en ny datar! Haha

Men som sagt, nu ska jag hoppa in i duschen, Puss!

Godmorgon

Vaknade lite tidigare idag, tack till älskling och erika som väckte mig med deras sms. Haha. Gick inte och la mig förens lite efter fyra, somnade kankse lite innan fem. Murre låg och snarkade! höll på att bli tokig och som jag förutspått väckte han mig sen vid halv sex. Sista gången han får sova bredvid mig!

Tror föresten jag fick en voddler invite idag, fatta inte riktigt och kan inte testa heller för det går inte att installera! Mitt internet är för sagta eller vad man säger, man måste ha minst 2.5, när jag kollade var vårat som högst 2.1. Det är som det är.  Nu tänker jag gå ut i köket och se om vi har något gott att äta till frukost. Se yah!


Godnatt

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, ska bara bära ut lilla Murre. Eller om jag låter honom ligga kvar här bredvid mig? Det jobbiga är att han vid fem - sex tiden kommer att väcka mig, då kommer jag och min väldigt trötta kropp tvingas upp och öppna dörren åt honom.. Men och andra sidan så är han ju så himla söt, och jag slipper känna mig så ensam. Haha, vilka problem jag har. 

Godnatt ! ♥





Han är ju så söt... han får stanna (ja, jag kommer ångra mig inatt!)



Kallt ute

Var nyss ute och gick en liten promenad med Erika nyss, svinkallt ute! Mina tår känns bokstavligen talat som två isbitar, känslern i dom är inte den bästa nu om man säger så. Fy, kan det inte bli lite varmare snart? Jag  vill ha sommar och sol. Skulle verkligen inte vara helt fel  att vara i typ Thailand nu.

 


Kategorier

Jag har kommit på mig själv med att jag vart sämst med att advända kategorier? Borde kankse börja med det. Något lättare sen om man vill kolla igenom. Ska kolla om man kan ändra inläggen och sätta dom i en kattegori nu såhär i efterhand, Om inte så får jag helt enkelt börja nu.

Om det går ha jag runt 150 inlägg att gå genom.. Kanske skippar det iallafall?


Måndag morgon

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat. Somnade nog inte förens fyra, halv fem igår. Inte bra, måste nog vända tillbaka på dygnet snart. Känner mig fortfarande trött, fast det brukar man ju göra precis när man vaknat, eller?

Ska nog sitta här vid datorn ett tag till sen så tar jag och äter frukost. Vi hörs så länge,  Puss!


Ny design, äntligen!

Kan ju börja med att berätta att ja lever, har som jag skrivit tidigare bara inte haft någon lust att skriva över huvudtaget. Så ni vet hur läget ligger till, haha.

Som ni ser så har jag gjort om layouten, är inte riktigt nöjd den här gången heller, jag vet inte riktigt vad det är, men det är något som fattar... Eller att det är för mycket? Ska försöka klura ut det, men under tiden så får ni stå ut med den här.

Ligger i sängen med min lilla Murris och lyssnas på Lady gaga's låt Paparazzi. Otroligt roande... eller inte. Ska kankse gå och lägg mig snart, fast jag är egentligen inte ett dugg trött? Hur som helst
Godnatt med er ♥


bild från när jag räknade alla tior som vi har i en sparburk ;)


RSS 2.0