Till min älskling!

Egentligen så var det meningen att jag skulle skriva ut det och ge till dig, men skrivaren fungerar inte, så om du ser det här så vet du. Jag älskar dig!


happy helloween

Super seriöst hälsning från mig! haha


Klar

Nu har jag duschat och grejer. Känns som en ganka seg dag, har inte direkt något att skriva om.
aja, pussss ♥


Icy tower

Haha jag måste bara ge ett tips till alla er som inte har något att göra på datorn. Icy tower. Jag brukade spela det ofta när jag var mindre och nu har jag börjat igen. Fungerar fin fint som tidsfördrift, iallfall för mig. haha.

Det går ut på att man ska ta sig upp så högt som möjligt. Vaje gång klockan har gått runt ett varv så höjs hastigheten, så det blir hela tiden svårareinte så komplicerat va?  haha


Godmorgon

Godmorgon!

Nu har jag vaknat här för ett litet tag sen, älskling sms mig och tyckte att det var dags att gå upp. Bara för att han har vart vaken hela natten, haha.  Hur som helst...  Idag är det iallfall halloween. Ganksa mysigt faktistk, det har sin charm. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det får helt enkelt visa sig.

Ser iallfall ut som det kommer bli ganksa bra väder.
såhär ser det ut utanför vårt köksfönster just nu.


Godnatt

Nej nu är klockan mycket och det är dags för mig att krypa ner i sängen.
och det var erika som åkte ut, om inte eller ljög för mig igen då. haha
G o d n a t t !

Godis

Nu sitter jag här i min säng och äter godis. Bredbiv mig har jag en mycket nöjd liten (nej ganksa stor) katt. Han ligger utsträckt och myser när jag pillar honom på magen. I hans goa stora päls.

Det var föresten Eddie som åkte ut kom min lillasyster in hit och sa. tycker jag var ganksa bra, har inte vart något direkt fan utav han, han sjunger inte alls lika bra som många av de andra. Tycker jag då...
Men tydligen var det bara något hon hade hittat på för att hon inte tycker om honom. Hahaha, jaja. Hoppas hon kommer in hit med en riktigt uppdate sen.

en mindre vacker bild på mig, osminkad och grejer, men skitsamma ...

Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med mamma och ellen. Godis och chips står på bordet och idol börjar snart på tv:n. Dock så är det inge vidare bra tema idag på idol. Men men, har kollat på de tidigare programen så det är klart jag ska se på även denna. Ha en trevlig kväll allihopa!


Tacos

Nu är det kväll igen!

Jag står och hjälper mamma att göra Tacos, mums! Nu ska bara köttfärsen stekas sen är det bara att äta. Men innan det ska mamma och ellen ner på volvo och köpa chips som vi kan äta till idol. 
Nej nu ska jag back too work, hehe!  pussssss ♥


Foton

Murre fick vara model idag. Som jag sa tidigare så är det inte något bra väder ute och inte något bra ljus. Därför vart inte bilderna dom allra vackraste. Men men, kan lägga ut några här i allafall. Han är ju så söt!








 här kommer lite mindre bra bilder men som är söta på sitt vis iallfall. haha





Skolkortet

här är årets skolkort. Jag ser helt störd ut på båda, så ni vet... haha det där med skolkort och fin är nog inget för mig asså.




hahahahahaah, usch!


Oj

Jag fick nyss reda på att en klasskompis till mig som jag gått med från 7-9 har dött, igår. Usch vad hemskt... Jag har inte direkt vart så bra kompis med henne, men har ju trots allt spenderat i stort sett varenda dag med henne i tre år. Vila i frid...


Ska jag eller inte?


 Ska jag gå ut och ta kort eller inte?... Är inte det allra bästa vädret ute, men och andra sidan har ju ingen dött utav lite frisk luft. hmm.. Jag går nog ut, blir bildrna dåliga så blir dom. see you Later!


Fredag Morgon

Godmorgon!

Fredag morgon, helt sjukt vad snabbt det här lovet har gått. Nu är det bara 3 dagar kvar sen så måste man tillbaka till skolan igen. Inte för att jag tycker det är så överdriver jobbigt, men i allafall. haha.

Hur som helst, jag har nyss vaknat och sitter nu i tv rummet och kollar på tv. Funderar på om jag ska gå ut och ta kort senare, ör ganksa fint väder i dag. Fast jag får se .. haha,
nej ni väntar frukost på mig, pusss


Sovdags

Nej nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova.
U t a n  m i n  ä l s k l i n g. godnatt!

Kväller

Godkväll!

Förlåt för dålig uppdatering. Ska bättra mig...
Jag har iallafall vart med älskling, och under tiden ni inte haft en aning om vad jag gjort så har jag bland annat bowlat med Niklas, Rasmus, Isak och Maria. Jag är inte toppenbra på bwling direkt, men kom inte sist iallfall. haha.

Igår skulle jag iallfall snurra runt, osmidig som jag är så tappade jag balansen ramla in i en skrivbordskant (ja, aj min rygg!) och sedan ner på golvet. Inte nog med det så slår jag i huvudet rakt i en mopedhjälm när jag håller på att skatta (aj mitt huvud). Aa.. inte världen smidigaste människa ibland. haha



Halloween.


Kom att tänka på att nästa helg är det ju faktistk halloween. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog antagligen bara att sitta hemma. Går säkert massa filmer och godis har man ju alltid. haha .

Tina & Rebecca

Tina och Rebecca för ett år sen, kom på nyss att den videon fanns, hade glömt det.


onsdag morgon

Godmorgon!

Nu ligger jag här i sängen och har precis vaknat. Murre kom nyss in och ligger nu bredvid mig och kurrar sådär på hans egna lilla vis. (Alla som träffat honom vet vad jag menar). Ellen sov inne hos mig inatt, hon tog inprincip hela min säng inklusive täcket.  härdanefter får hon faktiskt sova hos mamma och pappa.

nu blir det frukost, om jag orkar gå upp. hehe ....

Hemma

Jag kom hem från Rebecca för ett tag sen, sjukt vad kallt det är ute. Mina ögon gillade det inte medan jag gick hem. haha. Jag har iallfall nyss kollat på Desperate houswifes, länge sedan jag kollade på det nu.

nu funderar jag iallfall på att gå och ta mig något att äta, har inte ätit mer än en macka och druckit ett glas mjölk idag. Ja min mage börjar bli hungrig. Ses!


hej så länge!

Nu ska jag gå och möta Rebecca, får se hur uppdateringen blir. Annars så ses vi senare i kväll.
Ha det bra sålänge! ♥

duschen

Hallå!

Nu ska jag hoppa in duschen en snabbis, sen blir det att vara med Rebecca. sjukt länge sen vi träffades nu! Saknar henne ♥

så bjussar jag på en gammal bild på oss ;)

Godmorgon

Godmorgon !

Tisdag morgon, känns redan att den här veckan kommer gå sjukt snabbt. Helgen har bara svichat förbi! Jag har vart med Niklas och därför har det inte blivit så mycket uppdatering.

Igår fick vi hem våra skolkort, fyfan är det ända jag har att kommentera om dom... får se om jag lägger ut nå bilder här på dom eller inte.

Nu ligger jag iallafall i sängen och myser med Murre, eller ja, Murre sover och jag sitter här bredvid. Tror han ligger och drömer för han håller på och sparkar med benen då och då, sötnosen ♥ Vet inte vad som händer senare, det visar sig väl. Nu ska jag iallfall äta lite frukost, see you later !


Vila i frid.

Lukas vart överkörd i fredags, lillplutten :'( ♥















Lördags morgon

Godmorgon!

Idag är det lördag, och jag var uppe redan vid tio. Vet inte varför, gick och lade mig runt ett så trodde jag skulle sova lite längre, men så vart det tydligen inte. Jag och Erika kollade iallafall på idol igår, och efter det tog vi en buss in till stan och vände och åkte buss direkt hem igen sen. Ganska bra tidsfördrift faktiskt, är jätte skönt att åka buss. Eller ja, det tycker i allafall jag och mina kompisar. haha

Idag så ska jag vara med Niklas, har inte vart med honom sen i tisdags. Så saknar pojken sjukt mycket, min älskling ♥

Nu hade jag i allfall tänkt att gå och göra frukost eller något. Får se hur mycket uppdatering det blir idag. pusssen!♥

charmigaste bilden jag kunde hitta, bara så ni vet ;)

lov!

Hej!

Äntligen, nu har jag lov i en vecka! ska blir så himla skönt! Och dessutom så slutade vi tidigt idag. Snart ska jag jag med Erika och Amanda på lite ärenden. Haha.

Aja nu ska jag kila, pussssss ♥

Mörker

Godkväll!

Usch vad det blir mörkt snabbt ute! Man blir så himla mycket tröttare när det är så. Eller hur? 
På tal om ingenting, idag på elkunskapen så råkade jag bränna bort lite av min lugg  ute i topparna, det vart jätte slitet just på det stället. Lite små jobbigt, och mitt hår stank bränt. Sånt som kan hända, syns iallfall inte så jätte mycket som tur är...

Hur som helst, nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska nog inte göra så mycket mer ikväll, funderar på att gå och göra mig en macka... ja så blir det. Puss Nyss såg jag några bilder som jag helst hade sluppit se, blää!


från teknikparon i 9an. jag & amanda ♥



Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Är sjukt trött, hade spinning på idrotten idag. Det var inte bra lite jobbigt om man säger så haha. Fick föresten tillbaka elkompetens och idrotts provet, mvg på båda. Trodde jag verkligen inte jag skulle få, fast visserligen så går det oftast bättre än vad jag brukar tro att det ska gå.


Kväll

Nu börjar kvällen närma sig, eller snarare sovtajm. Kväll är det ju redan. Innan jag går och lägger mig ska jag bara göra en sista check på matten. Det känns som jag kan det mesta, vilket lär visa sig i morgon på provet. Nästa avsnitt har jag börjar bläddra igenom. Geometri .... inte min favoritdel direkt. För att vara ordagran så riktigt suger jag på det! Får plugga det på lovet så kankse jag kan få det klar också, och man kan ju faktistk inte vara bra på allt. eller hur ? (a)

här har ni mig i miniformat, ja jusste!


Ojsan

Min bloggning har inte vart den bästa på sistonde, men jag ska försöka att förbättra mig. Dagen idag gick ganksa snabbt och vi fick sluta två timmar tidigare. Hade två prov, datakunskap och elkompetens. Båda gick ganksa bra tror jag, Eller det får vi åtminstonde hoppas på.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, och det kommer antagligen inte bli så mycket mer heller. Ska kolla igenom matten så jag klarar det provet i morgon.

annars så jag har nog betat av allt som vi hade till den här veckan.

- Svenska Analys
- Engelska uppsats
- Elkompetens prov
- Datakunskapprov
- Matte prov

Sen så trodde jag att vi skulle skriva en till sak på engelskan också, men det verkar som det inte blir något av med det.




Idol

Jag kollade på erika med idol, höll jag nästan på att skriva ja. Menar, jag kollade på idol med erika i kväll ;) haha.
Vi var även iväg en sväng på stan med mammsen och pappsen. Sen har  erika skrattat åt min tappatelefonen händelse. haha, som lät ingefär såhär.

*plums!* Neeeeeeej....! jag tappa min telefon i toaletten!
tar upp den och låser upp dörren, tar upp telefonen och ser att den lever!
Ja, den lever! min telefon lever! *överlycklig*
en halv minut senare:
neeeeej, nej! den doog ! .......

vilket tydligen var hilma roligt, haha! Jag därimot var inte speciellt happy efteråt, råkade säga jävla kärring till mormor, hehe ops (a) Aja, ett helt osammanhängade inlägg? och inte speciellt intressant, men whatever!


herremin gud vad vacker bild på mig och Erika ;) bara ett år gammal sådär

Jippie.

kul .... jag tappade ner min telefon i toaletten .... :( Den kankse överlever, återstår att se.

 


Hemma

Nu har jag vart hemma i en timme ungefär. Vi hade som sagt bara två lektioner idag skönt. Och jag och erika simmade faktiskt 1 km, inte lite jobbigt! Precis när man kom upp ur vattnet så kände man sig som en stenklump, och efter ett tar som spagetti typ. haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig väl. Nu ska jag ta något att äta då skolmaten är oätlig och jag är svinhungrig! se yaah!

vadå hej vindögd? aja skitsamma. haha

ingen blogg dag

ingen blogg dag idag. Det ända jag gjort är ju inprincip legat i sängen och gjort ingenting alls. Alltså har det inte funnits något att skriva om. Huvudvärken är inte helt borta, så har i stort sett gått runt ( legat*) och haft ont ihuvudet hela dagen, mindre kul.. Nu ska jag nog iallfall snart lägga mig och sova.

Imorgon har vi hål i två och en halv timme så jag och Erika ska passa på att simma då. Haha, jag som skulle sima någon gång i veckan.  nu har jag hittils gjort det två gånger sammanlagt (a) jag är verkligen inte bra på sånt här med att träna. Jag måste ha motivation till att göra det, och det finns nada sånt i mig. Jag kan inte göra något om jag verkligen inte vill det eller tycker det är kul.
Att plugga tillexempel det är hur tråkigt som helst, men jag vill ju verkligen klara av alla ämnen och slippa göra massa extra så därför gör jag det. Haha. hur som helst, i morgon blir det simning även för mig ;)

Godnatt!


Godmorgon

Stannade hemma från skolan idag. Hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade och det har jag i och för sig fortfarande. Så jag har inprincip sovit fram tills nu. Vet inte alls vad jag kommer att hitta på idag, det visar sig väl. Hoppas iallfalll att den här jävla huvudvärken försvinner.


långt hår jag hade där ? :o

kväller

Dålig uppdatering... Idag har jag inte haft något alls att skriva. När jag kom hem från skolan vid halv 4 så var jag sjukt trött. Somnade någon timme, men nu är jag vaken igen. Dock så har jag världens huvudvärk, mindre kul!
Skoldagen var sååååhär seg, onsdag är inte roliga alls. Två timmars datakunskap och två timmar elkompetens efter lunchen, kan ju säga att huvudvärken börjar smyga sig fram där i slutet på elkompetensen. Men nu är den i allafall över för den här veckan, haha! och snart är det ju faktiskt lov :D

Imorgon kommer vi inte ha några lektioner fram till tolv iallfall. Det är volleyboll tunering, jag ska inte spela, men dom som inte var med skulle tydligen sitta och kolla och hejja på sin klass lag. aja.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen får vi se vad jag hittar på för något.



Jag saknar iallafall min älskling, och jag träffade ju ändå honom senast i morse! Allt känns så ensamt utan honom, och det går inte en sekund utan att han dyker upp i mina tankar, det känns liksom som att någonting fattas, älskar Niklas Backman mer än allt, hjärta mitt ♥

Bäst kvalitee jag vet!


Måndag

Så var helgen över .. Alltid lika jobbigt med måndagar. Skulle göra vad som helst för att få ligga kvar under täcket på morgonen och sova några timmar till!

Hur som helst, skoldagen har gått ganksa snabbt, vi gjorde inte så mycket. Hade bara grundämnena och sen styrteknik. Fick sluta kvar över 1. Nu kommer snart Erika hit, så får vi se vad vi hittar på för något. Puss!

Haha, när jag kom hem idag så fick jag höra av min lillasyster att hon hade lekt med lite med våran tändarsak. Två pennor är numera hälvbrända och en stor bit av vårt plåsterpaket är bortbränt. Hennes egna kommentarer om händelsen var "men det började ju bara brinna ...". Tur att det var pennor hon hade fått för sig att bränna upp och inte vårt hus säger jag bara. småungar .... 


Bilder

Här kommer några av bilderna som togs i dag. Resten är väl liknande, inte så roliga direkt. Men iallfall.
Nu ska jag kika på idol med Erika, pusss ses!












vanligt igen!

Nu är datorn normal igen. Den blir tydligen sådär när den blir överhettad. haha. Så nu är jag glad igen, och mamma och pappa är dessutom och köper kina mat, vilket gör mig ännu gladare.

Jag och Erika gick föresten en sväng med kamerorna idag, så bilder på massa löv, bär och grejjer kommer.
Puss så länge! ♥


konsigt ?

Ja, min dator har bestämt sig för att trotsa mig totalt. Skärmen är helt svart när man sätter på den, så vart det för någon dag sen med. Sen så kom Victor hem testa typ 3 ggr sen så funkade den för honom. när jag suttit i typ timmar. Suck! Aja, jag kom nyss på att man kunde logga in med felsköt läge eller något sånt. Allt är jätte  konsigt, men internet finns iaf :D haha


såhär ser det ut.




pusss



han kommer med solsken till mig,
han kommer med solsken till mig.
Och hela världen blir så underbar
han kommer och jag vet han har
solsken till mig

Kanelbullens dag

visst ni det ? att idag är det faktiskt kanelbullens dag. Sov hemma hos älskling inatt och när vi vaknade så hade hans mamma gjort bullar. Aldrig fel med sådant som efterrätt till frukosten. haha. Annars har jag inte gjort så mycket, Johan kom till honom sen åkte vi och hämtade Josef. Dom kopplade ljud till hans bil. Sen så åkte vi iväg och skulle skjutsa Johans kusin och nu är jag här hemma. Kommer nog inte göra så himla mycket idag. Ska hoppa in i duschen snart sen så får vi se vad som händes.

pussss ♥


åh vad jag älskar dig! ♥


mannen i mitt liv, efter niklas då ;)

bilder

Förlåt för dålig uppdatering, var med niklas hela dagen igår så då vart det bara inte av och idag så har jag inte haft något att skriva om helt enkelt. Idag så blir det nog att vara med Amanda och Erika tror jag, får se vad vi hittar på för något. Var nyss ute och skulle ta kort, men det fanns inget att ta på, så det vart inprincip inga bilder.




Godmorgon

Nu ska jag strax gå till bussen, sen efter skolan ska jag vara med älsklings. Idag är det faktistk våran dag, vi har vart tilsammans i hela 9 månader! Sjukt vad tiden går snabbt när man har roligt, och det har vart dom bästa månaderna i mitt liv. Jag älskar honom så sjukt mycket, mitt allt ♥


RSS 2.0